Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

Voliš da praviš kolače?

Ljubav prema pravljenju kolača i najčešće pitanje – da li treba da zbog toga postanem preduzetnik? Iz moje perspektive – da! Ali ne znam koja je perspektiva onoga ko postavlja pitanje.
Preduzetnik – MORA imati ljubav prema onome što radi. Ali preduzetnik nije samo to. Najviše detalja na ovu temu sam iznela u svojoj knjizi “Slatko preduzetništvo”, ali  ono što jeste zajedničko i kao prvi odgovor svima, kada se upuštaju u ovakav poduhvat, je da moraju biti spremni na neko od ponudjenih rešenja u situaciji, kada se suoče sa činjenicom, da su 80% preduzetnici, a samo 20% svog vremena rade ono što vole.
I onda je posledica:
  1. Odustaju od svog slatkog biznisa i zapošljavaju se negde drugo.  Biznis postaje tiha patnja, stara ljubav i neostvarena želja, do sledeće krize u karijeri!
  2. Primaju u partnerstvo osobu koja će se baviti menadžerskim poslovima, jer to ne vole, ne umeju i ne žele.
  3. Ulažu u sebe i sopstveni razvoj preduzetničkih sposobnosti
Šta je najbolje od svega, predmet je analize, koju radim sa svakim od mojih klijenata, jer nema jendog rešenja. 
I kao što smo nekada imali one knjige – ako odabereš opciju a, idi na stranu xy, moj savet je da u svakoj od ove 3 opcije, PRVO probate savete iz moje knjige.
Moj lični odabir – koji uvek podržim je rešenje broj 3- jer je samo ulaganje u sebe i svoje znanje – dobra, trajna i sigurna investicija!
Ukoliko želite da saznate koji je Vaš posao iz snova – savetujem IKIGAI konsultaciju.⁠
Ukoliko imate ideju, ali želite da naučite lekcije o preduzetništvu, savetujem ONLINE ŠKOLU PREDUZETNIŠTVA.⁠
Za one koji su pokrenuli ili žele da pokrenu biznis u kolačima, preporučujem da se informišu ovde. 
Za pokrenute biznise, kada Vam treba pomoć u nekoj faz postl – DELEGIRANJU, FINANSIJAMA, MARKETINGU, PRODAJI ili POSTAVLJANJU KORAKA PREMA CILJEVIMA – predlažem rad 1 na 1.⁠ Besplatan razgovor zakažite – ovde
Kada želite da proširite svoju vidljivost, poslovanje i prodaju na teritoriju Italije i ostalih delova EU, pročitajte opis usluga – ovde.
Za više informacija i načinu saradnje možete mi pisati na hello@marinalazarevic.com
BESPLATNE KONSULTACIJE – u decembru i januaru, na ovom linku zakažite 30-minutnu besplatnu poslovnu konsultaciju kako bismo zajedno doneli odluku da li vam je potrebna moja pomoć i na koji način. ⁠