Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

Optimizuj se

Optimizovati neki od važnih elemenata biznisa, znači povećati njegovu produktivnost i profitabilnost. Kako doći do tog stadijuma?
Vežba čini majstora.
Početak je uvek isti. Lično me podseća na učenje brzalica. Osobe koje savršeno i brzo interpretiraju slične reči ne uspevaju u tome – odmah. Prvo nauče sadržinu, a onda ubrzavaju proces. 
Sportisti nam to najbolje pokazuju. Oni koji treniraju, znaju da treninzi skoro 80% vremena predstvaljaju šturo ponavljanje osnovnih pokreta, koji za cilj imaju sticanje navike, da kada se osoba nadje u igri, sa zadatim parametrima, sprovede akciju bez greške i postignu poen. Pravilo se primenjuje u svakom sportu, kao i svakom biznisu.
Da bismo uspeli da optimizujemo proces, moramo BESPREKORNO vladati njegovim osnovama. U poslu koji sam radila, volela sam da nadjem pravilo i napravim  sistem koji funkcioniše kad imam JEDNOG klijenta isto kao kad imam 1001. Što se kasnije i dogadjalo i zbog čega sam uvek dobijala pohvale u organizaciji rada proizvodnje hrane, koja je visokoosetljiva i odgovorna kategorija! 
Šta su sve moje obaveze? Šta je to što ja radim? Da li moram sve da uradim ja? Da li mogu da delegiram? Šta ne mogu da delegiram? Kada delegiram kako kontrolišem= Šta kad se dogodi problem? Koji je standard? Sve funkcioniše? Ok, ajde sad, sve to isto, samo malo brže…

To je optimizacija! Proces unapredjivanja svih postojećih parametara do optimalnih vrednosti!

Ukoliko želite da saznate koji je Vaš posao iz snova – savetujem IKIGAI konsultaciju.⁠
Ukoliko imate ideju, ali želite da naučite lekcije o preduzetništvu, savetujem ONLINE ŠKOLU PREDUZETNIŠTVA.⁠
Za one koji su pokrenuli ili žele da pokrenu biznis u kolačima, preporučujem da se informišu ovde. 
Za pokrenute biznise, kada Vam treba pomoć u nekoj faz postl – DELEGIRANJU, FINANSIJAMA, MARKETINGU, PRODAJI ili POSTAVLJANJU KORAKA PREMA CILJEVIMA – predlažem rad 1 na 1.⁠ Besplatan razgovor zakažite – ovde
Kada želite da proširite svoju vidljivost, poslovanje i prodaju na teritoriju Italije i ostalih delova EU, pročitajte opis usluga – ovde.
Za više informacija i načinu saradnje možete mi pisati na hello@marinalazarevic.com
BESPLATNE KONSULTACIJE – u decembru i januaru, na ovom linku zakažite 30-minutnu besplatnu poslovnu konsultaciju kako bismo zajedno doneli odluku da li vam je potrebna moja pomoć i na koji način. ⁠