Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

Nisam za Vas ako…

Formula uspeha?
  • Možemo anagažovati najveće stručnjake – kao zaposlene
  • Možemo imati najbolje lične i poslovne konsultante
  • Možemo investirati onoliko koliko je potrebno
Sve to možemo imati, ali formula uspeha leži u osobi koja koordinira činjenicama.

Formula uspeha, leži u spremnosti onoga ko traži pomoć da prihvati tudja znanja i iskustva. 

Ako je Vaš odgovor pozitivan na bar 3 pitanja, proces saradnje samnom će. biti uspešan:
  • Želim promenu
  • Verujem eksternom savetniku
  • Iskreno govorim o poslovnim iskušenjima i preprekama
  • Aktivno saradjujem u traženju rešenja
  • Sprovodim dogovor
Kada radim sa onima koji traže pomoć u definisanju POSLA IZ SNOVA, dovoljno da sagledamo znanja, iskustvo, hobi i uz odredjene modalitete, brzo dodjemo do rešenja. 
Kada radim sa onima koji su već u poslu i znaju gde im je najveći problem, u meni imaju saradnika i savetnika sa iskustvom i dobijaju objektivnost sagledavanja, fokusa i koraka. 
Za one kojima planiranje i delegiranje predstavlja izazov, pomažem da odrede cilj, a ja pravim plan i učim ih kako da sve to sprovedu na jednostavan način.
Za mene su krizne situacije u poslu – kao rešavanje poslovnih zagonetki po principu kombinacije – ukrštenih reči, osmosmerke i sudoku-a odjednom i ja u tome posebno uživam! Davanje predloga rešenja, koraka i adaptacije je za mene izvor kreativnosti i inspiracije. 
Medjutim, nekada je osoba duboko u stanju “SAFE MODE”-a, potrebne su razne tehnike da dodjem do ideje koja će izazvati sjaj u očima. Tada primenjujem sistem eliminacije, gde dajem ideje o potencijalnim rešenjima, a klijent govori, to ne jer – imam strah – nemam iskustvo – ne volim – neću – plašim se. Na ovakav način, ukoliko osvestimo da je uzork LIČNE prirode, moj deo je da uputim na one koji pomažu bolje od mene u LIČNIM TEMAMA. Poslovno tada možemo nastaviti, samo ako se paralelno radi na otklanjanju prepreka – nedostatak samopouzdanja, strah od neuspeha, nedostatak podrške… U suprotnom, obavestim klijente, da je najbolje da napravimo pauzu, jer znam da efekat rada neće biti dobar, a ni meni neće biti inspirativno da radim ukolko ne vidim dobre rezultate.
Slična je i tema, kada imamo NEDOSLEDNOST u sprovodjenju zadataka, jer je ne mogu biti preduzetnik umesto klijenta.
Posvećenost i predanost u radu, ne očekuje se samo od mene, već i od klijenta sa kojim radim, jer je saradnja kao brak – jednosmerna ulica, gde obe strane treba da vide i idu ka istom cilju. 
Koliko god nekada divno zvuči da možemo dobiti redovne prihode, moram priznati da meni to nije jedini uslov za rad sa klijentima. Važan mi je rezultat i kvalitet. Važno mi je da idemo napred. Da planiramo ostvarujemo i saradjujemo.
Jedan od rezultata mog rada, je da klijente OSAMOSTALJUJEM, jer poštujem osećaj slobode života. Jer žeilim da stvaramo biznise, koji će da plati sve naše luksuze. Eto nove mantre – razvijam sa lakoćom biznis, koji plaća sav moj životni luksuz.
Kada mi se jave klijenti, koji proces zamišljaju tako da – ja treba da radim sve – cena mog vremena je u tom slučaju par hiljada eura i imam posebne radne uslove… ali i uz veliko pitanje, da li bih i tada prihvatila da radim taj posao, jer mora da me motiviše i raduje i inspiriše. Moram da osećam slobodu dok radim i zajendičku radost kad uspemo. Dakle meni je vrednost koju živim – da vidim da su drugi radosni dok stvaraju izobilje kroz ono što rade, koristeći svoj talenat. Kada toga nema, ako nema napretka, radosti, iskrene posvećenosti…. ja nisam u toj priči.
Jer vaš uspeh je i moj uspeh, a ja biram pobednike, ne biram one koji su spremni na kompromis. 
 
Ukoliko želite da saznate koji je Vaš posao iz snova – savetujem IKIGAI konsultaciju.⁠
Ukoliko imate ideju, ali želite da naučite lekcije o preduzetništvu, savetujem ONLINE ŠKOLU PREDUZETNIŠTVA.⁠
Za one koji su pokrenuli ili žele da pokrenu biznis u kolačima, preporučujem da se informišu ovde. 
Za pokrenute biznise, kada Vam treba pomoć u nekoj faz postl – DELEGIRANJU, FINANSIJAMA, MARKETINGU, PRODAJI ili POSTAVLJANJU KORAKA PREMA CILJEVIMA – predlažem rad 1 na 1.⁠ Besplatan razgovor zakažite – ovde
Kada želite da proširite svoju vidljivost, poslovanje i prodaju na teritoriju Italije i ostalih delova EU, pročitajte opis usluga – ovde.
Za više informacija i načinu saradnje možete mi pisati na hello@marinalazarevic.com
BESPLATNE KONSULTACIJE – u decembru i januaru, na ovom linku zakažite 30-minutnu besplatnu poslovnu konsultaciju kako bismo zajedno doneli odluku da li vam je potrebna moja pomoć i na koji način. ⁠