Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

Zovite me kada i ako Vam verujete da posao može biti zabava

Verujem da smo najbolji samo u onome što radimo iz srca!

Ukoliko delite moju filozofiju i iz nekog razloga niste u prilici da je sprovedete, verujem da mogu da Vam pomognem.

Najbolji efekat rada je kada radimo na nedeljnom nivou, jer tada imamo redovnost u radu, pratimo razvoj i promene se brzo vide.

Teme koje obradjujemo su iste, ali vreme koje posvećujemo  je drugačiji. Ukratko… razlika je u intenzitetu i modalitetu saradnje – da li se čujemo mesečno, nedeljno ili po potrebi i da li Vam šaljem zadatke u medjuvremenu…

Polazne osnove koje proveravamo kada je u pitanju neki posao, je da li je poslovni model profitabilan i održiv, jer iako duboko verujem da nema posla koji ne može biti uspešan, važno nam je da obratimo pažnju:

1. Na kom tržištu,
2. Sa kojim saradnicima,
3. Na koji način,
4. U koje vreme i
5. Kako ga radimo

Verujem da svako može biti preduzetnik, pitanje je da li je dobar ili loš!

Poslovanje, marketing, strategija, edukacije, rast i razvoj. Pomažem Vam, da brže i bolje udjete u materiju, baš kao što i treneri pomažu da što pre udjemo u formu nakon pauze. Vreme je novac i svaki mesec koji ne lutate sa strahom okolo, dilemama i temama, ušteda je kada se investira u posao. Ukoliko nemate iskustva, primenjujemo jedno od ova dva pravila, na putu ka pronalaženju Vašeg posla iz snova:

1. Radimo na – Preduzetničkom mindsetu – kako biste nadoknadili početničko neiskustvo tamo gde ste najslabiji

2. Ako pak iz nekog razloga niste za preduzetničke poduhvate,  ali želite pomoć i promenu, jedno od rešenja jeste preuzimanje franšiznog modela poslovanja u branši koja Vas zanima. U tom slučaju, samnom nadoknadjujete početno neiskustvo, a sa franšiznim brendom u budućnosti imate siguran oslonac u svim neophodnim sferama.

Ukoliko imate želju da promenite svoj svakodnevni posao, sa onim koji Vas inspriše, analiziramo elemente koje posedujete – iskustvo, znanje, osećaj radosti, investiciona spremnost i sve što uz to ide i nalazimo nekoliko potencijalnih rešenja. Nakon daljeg rada, dolazimo do 1 konkretne ideje, koja se čini najboljom i kroz par meseci je oživljavamo, bez da morate da dajete otkaz na postojećem radnom mestu!

Sam posao iz snova ne mora nužno da je vezan za Vaš hobi, ali mora da u Vama izaziva radost dok ga radite.

Preduzetnici su sve češće koncepti posla zvani – ONE MAN SHOW!

U praksi to znači da savršeno morate da koordinirate svim delovima posla – strategija, finansije, zaposleni, marketing, prodaja, odnos sa klijentima, organizacija posla, delegiranje i svi tekući problemi.
U suštini… to znači da – POSAO KOJI VOLITE – ono zbog čega ste pasionirao ušli u preduzetništvo i zona Vaše stručnosti, vrlo verovatno obavljate samo 20% Vašeg radnog vremena. Dakle, ljubav koju imate prem poslu koji radite, zamenili ste uglavnom psihoterapijama, administracijom i svim onim što vam se NIKAKO ne dopada i NIKAKO niste planirali. I tada počinje frustracija, nezadovoljstvo i stres.
Moj rad u slučaju preduzetnika sa iskustvom je da obradimo SVE teme koje se odnose na biznis. Postoji 6 osnovnih modula i najbolje je proći kroz sve, jer se u pokrenutom poslu, nekada problem ne primeti odmah, već tek kada stvari počnu da se rade ispravno.
……………………………………………………………………………………………………………..

Ukoliko želite da saznate koji je Vaš posao iz snova – savetujem IKIGAI konsultaciju.⁠
Ukoliko imate ideju, ali želite da naučite lekcije o preduzetništvu, savetujem ONLINE ŠKOLU PREDUZETNIŠTVA.⁠
Za one koji su pokrenuli ili žele da pokrenu biznis u kolačima, preporučujem da se informišu ovde. 
Za pokrenute biznise, kada Vam treba pomoć u nekoj faz postl – DELEGIRANJU, FINANSIJAMA, MARKETINGU, PRODAJI ili POSTAVLJANJU KORAKA PREMA CILJEVIMA – predlažem rad 1 na 1.⁠ Besplatan razgovor zakažite – ovde
Kada želite da proširite svoju vidljivost, poslovanje i prodaju na teritoriju Italije i ostalih delova EU, pročitajte opis usluga – ovde.
Za više informacija i načinu saradnje možete mi pisati na hello@marinalazarevic.com
BESPLATNE KONSULTACIJE – u decembru i januaru, na ovom linku zakažite 30-minutnu besplatnu poslovnu konsultaciju kako bismo zajedno doneli odluku da li vam je potrebna moja pomoć i na koji način. ⁠