Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

IKIGAI

POSAO MOJIH SNOVA

Kada sam se prvi put zapitala, šta ja zaista volim da radim, svaki odgovor je išao u pravcu organizacije, marketinga i prodaje. Medjutim, već tada sam to radila i nije mi bilo jasno zašto nemam osećaj radosti, ako radim posao koji volim! Delovalo je da je to isti posao… Ali nije bio. U osnovi jeste, ali je imao neke elemente koji nisu bili onakvi kakve sam želela. Posvetila sam se tada detaljnom procesu pronalaženja – SVOG POSLA IZ SNOVA! A ubrzo počela i da ga ostvarujem.

U samom procesu traženja i kreiranja, shvatila sam gde se često izgubimo i šta su nam najčešće prepreke, pronašla sam svoj model rada i razvoja koji je pomogao mnogima, ne samo radi spoznaje – koji je to posao iz snova, već da dodjemo i do poslovnog modela koji će voleti, ali i koji će biti profitabilan.

Posao koji volimo i radimo bez profita nije DREAM JOB, već HOBI!

Za koga je konsultacija? Namenjena je:

  • STUDENTIMA, koji ne umeju da prepoznaju dobar pravac daljeg razvoja.
  • onima koji žele da PROMENE POSAO, jer ih postojeći ne inspiriše?
  • preduzetnicima koji su IZGUBILI MOTIVACIJU i treba im osveženje u kom pravcu da dalje idu!
  • svima koji NE OSEĆAJU SREĆU dok rade.

IKIGAI konsultacija, namenjena je onima koji žele da spoznaju koji je to njihov “posao iz snova” – koji će raditi iz srca, puni elana, sa inspirativnim saradnicima i zadovoljnim klijentima, gde će zaradjivati dovoljno novca.

Koji je to POSAO SNOVA?

Raditi posao iz ljubavi, postao je luksuz novog doba?

Igrati se dok radimo ili raditi dok se igramo, čini se nedostižnim?

Kada edukacija, iskustvo i naši afiniteti nisu u balansu, na poslovnom planu javlja se NEZADOVOLJSTVO.

No, uvek postoji način da se ovi parametri ujedine i dodje do POSLA IZ SNOVA, koji nas ispunjava radošću dok ga radimo!

Osećaj nezadovoljstva se može javiti i ako radimo posao iz snova, ali dodje do zasićenja, što se dogadja kada se naše iskustvo, edukacija i – ili afiniteti promene.

Ko sam ja?

Ja sam Marina Lazarević, poslovni konsultant i mentor preduzetnicama ili onima koje to žele da postanu.

Pomažem im da spoznaju kako da pravilno organizuju vreme, novac i svoj tim, dok rade posao koji vole.

Ali to nije moj jedini “posao”.

Da li je moguće kreirati posao, radeći ono što volimo u svoje slobodno vreme? Ja mislim da jeste. Jer ja to radim čitav život.

Radim SAMO ono što zaista volim, što mi omogućava da se zabavljam dok radim, da budem kreativna u svom poslu, da se osećam slobodno i da zaradjujem dovoljno.

Udata sam i majka dvoje dece. Živim u Italiji.

Kako izgleda IKIGAI konsultacija?

  • UVODNI POZIV – Za početak čujemo se i u 15-minutnoj razgovoru, ispričate mi sve što mislite da treba da znam u vezi posla. Ako iz bilo kog razloga, smatrate da je to nekomforno, moguće je da mi pošaljete svoj CV ili napišete pismo o edukaciji i radnom iskustvu koje imate.
  • UPITNIK – Nakon toga od mene dobijete upitnik, koji mi vratite kada ga popunite.
  • ANALIZA – Iz upitnika, uradim analizu i ponudim 3 do 5 različitih poslova sa osnovnim smernicama – šta od poslovnih modela predlažem da razmotrite kao rešenje.
  • RAZGOVOR – U detaljnoj konsultaciji, objasnim Vam koje su tendencije u svetu i na koji način biste mogli da radite taj posao u Srbiji.
  • PREDLOG RADA – Ukoliko procenim da bi Vam moje iskustvo i znanje koristilo u daljem razvoju, dobijete moju ponudu za dalji rad.
IKIGAI konsultacija
SAZNAJ koji je tvoj POSAO SNOVA