BLOG – uvod

Posao sa kolačima je oblast u kojoj imam najviše poslovnog iskustva. Radost poslovanja u tom polju, doneo mi je divna znanja, koja sam zapisala u svojoj knjizi. O iskustvima, iskušenjima, ali i lepoti posla, u biznisu proizvodnje i prodaje hrane, za one, koji umeju da čitaju izmedju redova, ovde će biti poneka korisna lekcija više. Ketering firme, brendovi koji proizvode kod kuće, poslastičarnice, domaćice koje prave kolače za komšije, sigurna sam, naćiće mnogo korisnih saveta u ovim tekstovima na blogu.

Rad sa aktivnim preduzetnicima, ima posebnu čar uzajamnog napredovanja i radosti za svaki uspeh, koji su postigli koristeći znanja koja sam im prenela!Kada smo posvećeni svakodnevnom poslu, ponekad ne vidimo rešenja koja se najbolja za nas. Zbog toga, svaki uspešan preduzetnik, angažuje savetnike – konsultante koji mu pomažu da poboljša delove biznisa, gde mu se čini da ima problem.

U ovim tekstovima, delim znanja koja se odnose na optimizaciju vremena, biznisa, novca i ostalih važnih procesa.

Koje su najbolje godine za pokretanje svog posla? Šta ću ako niko ne kupi moje proizvode i uslugu? Da li ću se snaći? Nisam srela uspešnog preduzetnika, koji je to u pravom smislu te reči, da je rekao – bilo je lako! Ali sam srela puno onih koji će poželeti da podele iskustvo, ohrabre i pomognu savetima. Pored toga ima dosta knjiga na slične teme, a samo neki naslovi knjiga su odlični odgovori:
Šta ako uspe?
Svako to može!
Šta radite ako ste bolesni? Odete kod lekara, jer se razume u proces. Šta radite kada nešto ne znate? Obratite se za pomoć. Evo znanja na temu stratup preduzetnika

Primeri iz prakse su deo mog bloga, gde ću iznositi moju analizu odredjenih ideja i procesa. Razlozi zbog kojih ne mogu da otkrijem identitete osoba koji su akteri dogadjaja  su razni. Nekada su u pitanju osobe koje rade za brend koji nije njihov i ne žele da se sazna da eksterno angažuju nekoga ko im u tome pomaže. Neki do njih planiraju da napuste postojeći posao, ali nije još trenutak da se ideja objavi zvanično. Sa nekima radim na razvoju ideje, koju ne smemo da objavimo zbog konkurencije.
Ali svako znanje je korisno i ako nekome znači, poklanjam ga kao ohrabrenje.

Scroll to top