Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

Iskustva i preporuke

Pasionirana sam u traženju praktičnih i profitabilnih rešenja, koja će svakom klijentu obezbediti da radi ono što voli i pozicionira sebe i svoj biznis kao lidera u svojoj branši! 

Lepota saradnje sa klijentima u različitim sferama posla, obogatila je moj portfolio posebnim ljudima, koji su mi poverili svoje poslove, pratili moje instrukcije – kako bi pokrenuli, standardizovali ili optimizovali posao u celini ili neki njihov deo. 

Iskustva nekih od njih zapisana su i ovde. Oni koji iz privatnih i poslovnih razloga nisu mogli da otkriju svoj identitet, opisali su svoje iskustvo u radu sa njima u kategoriji – Bloga – Primeri iz prakse.

Suština i Forma
Koliko god mi mislili da smo dobro organizovane i da sjajno žongliramo između majčinstva i posla, postoji nešto što ne znamo što može da nam olakša i život i posao – a to je Marina Lazarević. Njene konsultacije su mi pomogle da shvatim gde sam, gde želim da budem i pomogla mi je da precizno izradimo put ka tim ciljevima. Zahvaljujući njenoj organizaciji po danima u nedelji ja imam mogu da pratim tok dešavanja unutar svoje agencije i da nijedan segment samog poslovanaj ne bude zapostavljen. Samim tim što mi je posao bolje organizovan, samoodrživ, ja imam više vremena za sebe i svoju porodicu. Svakako preporučujem i njen program “28 dana da vratiš sebi SEBE” ukoliko želite da ostvarite sve svoje želje i životne planove!
Ivana Srdić
Digital marketing consultant
CEO&Owner Pineapples Agency
Marinu sam prizvala u momentima kada mi je bila potrebna smernica i savet. Preko zajedničke prijateljice smo se upoznale i mogu reći da je to bio momenat kada sam znala da mi je “poslata”. Započela sam svoj brend Sierra Tango sama, u želji da budem svoj gazda, preduzetnica i uspešna zena. Neiskusnim poslovnim koracima sam hrabro zakoračila u svet preduzetništva. Nije bilo onako kako sam planirala i ulagala sam novac nesmotreno.
Tada se pojavila Marina i dala mi smernice, savete i predloge. Studiozno mi je objasnila svaki neophodan korak i pratila pažljivo ishod. Redovno smo se čule, razgovarale o svemu i uvek je imala odgovor na moju dilemu ili problem.
I danas, imam sve njene stručne savete, dokumenta na mail-u, kao pisan trag, koje ću apsolutno koristiti i ubuduće. Naša saradnja će se nastaviti i jako se radujem novim uspesima.
Hvala Marina!
Tanja Stojić
Sierra Tango
CEO & Owner
Saradnja sa Marinom je počela slučajno, dok sam surfovala netom u potrazi za nečim što bi mi pomoglo za rast i razvoj mog online dessert shopa. Marina je pre svega neposredna i prijatna osoba koja je tokom naše saradnje davala nesebične savete i smernice od značaja za moj brend, pozicioniranje i vidljivost na društvenim mrežama. Zahvaljujuci njoj, nastaje i više nego user friendly sajt koji mozete videti na linku www.cedolinohealthysweets.com.
Marina je precizna, koncizna i vrlo odgovorna kad je posao u pitanju. Svaki dogovor je ispoštovan u dogovorenom roku. Sa tačke gledišta mog slatkog brenda – Čedolina, Marinina i moja saradnja se desila u pravom trenutku, kada je bilo potrebno da se moj mali, porodični biznis izdvoji medju konkurencijom zahvaljući ukusnim delicijama s jedne strane i mojoj profesiji i zanimanju medicinskog biohemicara s druge strane. Tako je nastala, s ponosom mogu reći, više nego prepoznatljiva Dijabet linija slatkiša veoma tražena i poznata medju klijentima.
Toplo preporučujem Marinu kao saradnika, svima koji žele da započnu svoje male, slatke biznise jer ce vam dati značajan feedback i osećaj da ste na pravom putu. Pored toga, uvek cete imati u njoj i osobu koja ce vam pružiti pomoć i nakon završene saradnje tako da ovo nije obicna “one time” ponuda.
Veliki pozdrav za Marinu od Jane i ČedolinaKonsultacije sa Marinom Lazarevic su, bez ikavog preterivanja, donele red u moje poslovanje. Naravno, ja sam vec težila tome i pokušavala da nadjem dobra rešenja, ali njeno organizaciono iskustvo je umnogome skratilo taj proces.
Najpre, ona mi je pomogla da ovaj posao sagledam kao sistem sa jasno definisanom strukturom, zasebnim kategorijama (proizvodnja, prodaja, finansijska kontrukcija, personal, marketing, itd) za koje mi je ponudila odgovarajuce alatke: kriterijume, pravilnike, tabele za evidenciju i planiranje…
Sve to je u velikoj meri smanjilo improvizaciju, a donelo efikasnost u poslovanje. Takodje omogucilo mi je da postavim ciljeve i pratim proces kroz koji prolazimo, uz precizno kvantifikovane parametre.
Iako sam smatrala da dobro poznajem svoj posao i da neke veće promene nisu moguće u okviru istog prostora i obima poslovanja, došlo je do iznenadjujućih kreativnih rešenja na kojima sam joj iskreno zahvalna.
Nakon oduševljenja i iskustva sa Marininih radionica i Čarobnog štapića, bilo mi je jasno da želim da prepustim razmatranju poslovni život, što trenutni, što posao o kome maštam. Budući da ja moj posao obožavam, dream job se ni ne razlikuje puno. Kada volite ono što radite, dešava se da ne umete da napravite granice i jasno odredite business plan i strategiju. Marina mi je jako puno pomogla, obzirom da nisam bila orjentisana do sada strategijama, već isključivo i samo rezultatima, do kojih sam dolazila davajući 200 % moje energije, volje i vremena. Rezultati su bili dobri za klijente, ali ne i po mene. 
Marina ima jasne odgovore i instrukcije, vrlo konkretne, precizno definisane. 
Neizmerno zahvalna na svim savetima!

Tamara Gavrić Interior designer

 

Dizajn studio www.multipraktikdesign.com,  tamara@multipraktikdesign.com
Moja Sobica – portal za edukaciju i uređenje dečjeg prostora www.mojasobica.com tamara@mojasobica.com
Upwork Ambassador – global freelancing platform www.upwork.com tgavric@cloud.upwork.com


Marija Krsmanović

Marinu sam otkrila preko preporuke u trenutku kada mi je preko bio potreban biznis konsultant. To je bio momenat u kojem sam morala da počnem da delim svoj posao i obaveze na druge. Svako ko je u preduzetničkoj priči zna da nije jednostavno preći iz “radim sve sama” u situaciju “delegiram” sve što mogu.
Marina mi je svojim znanjem, iskustvom i svetima mnogo pomogla i ubrzala prelazni period. Naučila me je kako se na pravi način planira poslovanje i šta sve taj plan podrazumeva. Otkrila mi je alate koji su mi od velikog značaja i koristi. Bila je moja podrška u prvim koracima delegiranja. 
Uvek kažem: “Kad ne možeš sam potraži pomoć”. Njena pomoć i jednomesečni mentorski rad učinili su da lakše i brže savladam veštine planiranja i organizovanja poslovanja. Dala mi je konkretne savete i ideje kako da svoje poslovanje unapredim.
Hvala Marina, bilo je zadovoljstvo sarađivati sa tobom.

Aleksandra Kolarski Čelar

Obožavam svoj posao, ali uz sve porodične obaveze, ponekad izgubim fokus. Marina mi je pomogla uz disciplinu i precizan rad uradim meni bitne zadatke kako bih postigla svoje ciljeve. 
Znala sam šta volim da radim, a ona mi je pomogla da definišem proizvod, odredim cenu, strategiju razvoja ali i marketinga. 
Zahvljajući njenoj organizaciji, moji planovi i ciljevi se ostvaruju i imam vremena za porodicu. 
Uz nju je sve moguće!