CAKE BUSINESS – FOOD BUSINESS – MENTORSHIP

Cake biznis – food biznis – je popularan, jer daje mogućnost, onima koji su spretni u kuhinji da od toga, stvore redovan izvor prihoda. Ali pored neodoljive slatkoće razvoja recepture, food/cake biznis, je mnogo više od same degustacije.

Moduli svakog biznisa su isti, ali posao sa hranom nosi veliki rizik, jer stvarate proizvod koji se jede, a samim tim snosite HIGIJENSKO-SANITARNU ODGOVORNOST  toga što prodajete. U tom slučaju, nije poželjno da pravite greške, jer pored uništenog biznisa i brenda, možete uništiti nečiji život. Zbog toga, ko proizvodi hranu u kućnim uslovima – radi dalje prodaje, ukoliko želi da to radi  u skladu sa zakonom, mora imati VEOMA razvijenu svest i sklonost ka organizaciji svakog segmenta svog biznisa. Kada je hrana u pitanju, segmenata ima malo više, a u našem regionu ne postoji adekvatna institucija koja pruža ovakvu vrstu edukacije.

Ova vrsta poslovnog savetovanja je obimna i mnogo zavisi od faze posla u kojoj se nalazite. Saradnja je u ovom slučaju personalizovana. Uskoro će biti i online kurs dostupan svima. Ukoliko ste zainteresovani za ovaj paket – molim da mi pošaljete mail popunjavanjem formulara sa ove stranice ili klikom na OVAJ LINK, sa predlogom termina koji Vama odgovara, a ja ću Vam se u najkraćem mogućem roku javiti radi potvrde. 

Moduli

 1. Biznis model – sagledavanje i definisanje – proizvod, cene, ciljna grupa, način komunikacije, izvori prihoda, saradnici, klijenti, nabavka i profitabilnost su najvažnija pitanja kojima se bavimo
 2. Organizacija vremena u formi – One man show – šta sve jedan preduzetnik treba da radi na nedeljnom nivou kada proizvodi hranu
 3. Prodaja – definisanje ponude i saradnje kroz sve kanale prodaje – online, direktna, komercijalisti, saradnici
 4. Finansije – analiza prihoda i rashoda, isplativost, poreske obaveze, plan plaćanja
 5. Komunikacija – sa radnicima, klijentima, saradnicima
 6. Marketing – generalni marketing plan za godinu dana i automatizacija
 7. Internet prisustvo – Društvene mreže, Sajt, Online shop, Digitalni marketing, Newsletter, Blog
 8. Radnici – sistematizacija, selekcija, zapošljavanje, plaćanje
 9. Higijena – osnovno poznavanje propisa, praktična primena, sanitarne inspekcije, HACCP, HALAL, KOSHER
 10. Promocija i izgradnja brenda
 11. Proizvodi – redovni, sezonski, novi, aktuelni
 12. Prodajni objekat – prodavnica, poslastičarnica, food shop, kafić
 13. Catering ponude – slani i slatki zalogaji
 14. Ponude za venčanja i proslave
 15. Ponude za korporativne klijente
 16. Ponude za poklone
 17. O slaniom asortimanu 
 18. O slatkom asortimanu
Scroll to top