MENTORSHIP ZA FREELANCERE 

Freelancing se smatra oblikom rada gde osoba ima najveću slobodu. Zašto onda freelanceri imaju najmanje slobodnog vremena, bore se sa rokovima i nisu najbogatiji?
Ali, sloboda, koliko je prednost, ujedno je i najveći izazov za one koji nemaju razvijenu samodisciplinu i prethodno iskustvo.
Ovaj biznis se osim po mestu rada i poslodavcu – ne razlikuje od bilo kog preduzetništva i kao takav, mora biti postavljen na dobrim osnovama da bi bio profitabilan i organizovan. 
Moduli za svaki biznis su isti, ali je intenzitet i detaljnost u radu bitno drugačija za postojeće poslove i startupove. 

Moduli

  1. Organizacija vremena u formi – One man show
  2. Finansije – analiza prihoda i rashoda, isplativost, poreske obaveze, plan plaćanja
  3. Biznis model – sagledavanje i definisanje – proizvod, cene, ciljna grupa, način komunikacije, izvori prihoda, saradnici, klijenti, nabavka i profitabilnost su najvažnija pitanja kojima se bavimo
  4. Prodaja – kanali prodaje, pisanje ponuda, širenje mreže saradnika/partnera i način plaćanja
  5. Marketing – generalni marketing plan za godinu dana i automatizacija
  6. Internet prisustvo – Društvene mreže, Sajt, Online shop, Digitalni marketing, Newsletter, Blog
  7. Kreiranje, delegiranje i koordinacija obaveza tima saradnika
  8. Lični i poslovni balans
Ukoliko ste zainteresovani za ovaj paket – molim da mi pošaljete mail popunjavanjem formulara sa ove stranice ili klikom na OVAJ LINK, sa predlogom termina koji Vama odgovara, a ja ću Vam se u najkraćem mogućem roku javiti radi potvrde. 
Scroll to top