Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

O meni

Marina. Majka Nikole i Nie. Nebojšina žena. Igorova sestra. Nešina i Jagodina ćerka. SVOJA.

ML Slika 2020

UKRATKO

Biznis mentor sam za preduzetnike kojima treba pomoć u postavljanju strukture i organizacije u biznisu. Ekspert sam za razvoj food biznisa u formi od ``kućnog recepta do slatkog brenda``.Koordinator sam medjunardnog kluba UPŽ Srbije za saradnju sa Italijom.

Najveće poslovno iskustvo (25+godina), stekla sam u porodičnom poslu – Mammas Biscuit House, gde sam od 16.godine, upoznala faze biznisa od mikro do srednjeg preduzeća.

Diplomirala sam privredno pravo, 2004 na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Specijalističke poslovne studije sam završila 2017 sa temom – Poslovanje porodičnih firmi.

a

ISKUSTVO

Najveće poslovno iskustvo (25+godina), stekla sam u porodičnom poslu – Mammas Biscuit House, gde sam od 16.godine. Upoznala sam različite faze biznisa od mikro do srednjeg preduzeća. Posao je 1995.pokrenuo naš otac i uveo čitavu porodicu u privatno preduzetništvo. Brat, mama i ja, smo već 1999 ostali bez NJEGA – našeg zaštitnika, vodiča i oslonca. U porodičnoj firmi, radila sam od pomoćnih poslova, preko administracije, prodaje, marketinga, računovodstva, nabavke, distribucije do direktora proizvodnje. Kao izvršni direktor, bila sam odgovorna za – finansije, proizvodnju ručno radjenih proizvoda, zapošljavanje, uvodjenje standarda ISO 22000 I HACCP, prodaju kroz sve distributivne kanale i marketing. Poštujući vrednosti – iskrenost, poštenje, poštovanje, kvalitet i lojalnost - ostavila sam utisak medju saradnicima kao profesionalna, vredna, posvećena, organizovana, pravična ali i stroga.

Marina Lazarevic biznis mentor
a

NAGRADE

Naš posao je bio uspešan. Od malog porodičnog biznisa, sa 5 zaposlenih, razgranali smo biznis do srednjeg preduzeća. Dobijali smo mnogo zvaničnih i još više nezvaničnih (dražih) priznanja. Nagradili su nas za Suvenir Beograda 2009 i 2010, a članovi komisije su bili iz TOS i Škole poslastičara. Godine 2013, dobili smo priznanje Privredne Komore Srbije – za Lokalni Brend Srbije. Godine 2014, ušla sam u uži izbor za Poslovnu Ženu Godine – Udruženja Poslovnih Žena Srbije.

Kome pomažem

Biznis mentor sam za preduzetnike kojima treba pomoć u postavljanju strukture i organizacije u biznisu, sa fokusom na podizanje kvaliteta i nivoa preduzetništva u Srbiji.

Tu sam za preduzetnike da ih naučim kako da - analiziraju, iskoriste postojeće elemente i uz postavljeni – nekad i zajednički kreirani cilj, napravimo plan, optimizujemo proces, racionalizujemo vreme, resurse i novac, sistematizujemo aktivnosti, automatizujemo i standardizujemo, koliko možemo, delegiramo, podignemo posao na viši nivo, izgradimo strategiju i stvorimo uslove da se poslovni cilj ostvari.

Pasionirana sam u vezi sa poslovnom organizacijom i optimizacijom procesa, novca i vremena. Kreativna sam u traženju praktičnog postizanja cilja sa ograničenim resursima. Fokusirana sam ka edukaciji drugih, kako da razviju biznis koji vole. Ekspert sam za razvoj food biznisa u formi od ``kućnog recepta do slatkog brenda``.

Najviše volim da radim sa preduzetnicima koji sebe i svoj biznis smatraju autentičnim.