Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

Prva Konsultacija

Analiza trenutnog stanja, izrada strategije i plan poslovnih koraka za period od 12 meseci.

Ako si preduzetnica koja je pokrenula svoj biznis iz želje da svoju autentičnost podeliš sa drugima, mogu da ti pomognem u postavljanju dobre strukture za svoju ideju koju sprovodiš u delo.<br /> Svaki biznis mora imati dobru strukturu da bi rastao, konstantno, sinhronizovano i prirodno.<br />

a

EDUKACIJA

Diplomirala sam na Pravnom Fakultetu u Beogradu. Nakon toga, samoinicijativno sam pohadjala stručne edukacije, trudeći se da kompletiram praktično stečena znanja. Godine 2017, na svom drugom porodiljskom diplomirala sam i Menadžment u biznisu – sa završnom temom – Biznis u porodičnim firmama.

NAGRADE

Naš posao je bio uspešan i razgranat. Dobijali smo mnoga zvanična i nezvanična priznanja. Godine 2013 dobili smo priznanje Privredne Komore Srbije – za Lokalni Brend Srbije, a iduće 2014, ušla sam u uži izbor za Poslovnu Ženu Godine – Udruženja Poslovnih Žena Srbije. Godine 2017, na svom drugom porodiljskom diplomirala sam i Menadžment u biznisu – sa završnom temom – Biznis u porodičnim firmama.

Kome pomažem

Tu sam za preduzetnike kojima je potrebna pomoć u boljim poslovnim rezultatima. Učim preduzetnike da delegiraju, da podignu posao na viši nivo, izgrade strategiju i stvore uslove za uspeh. Analiziram, koristim postojeće elemente i uz postavljeni – nekad i zajednički kreirani cilj pravim plan, optimizujem proces, racionalizujem vreme, resurse i novac, sistematizujem aktivnosti, automatizujem i standardizujem procese.

43
godine
26
godina u svetu preduzetnika
4
godine poslovni konsultant