Preloader
Widget Image

:

1-677-124-44227 info@your business.com 184 Main Collins Street West V. 8007

FOLLOW US ON INSTAGRAM

:

Čedolino kolači

Čedolino kolači

Saradnja sa Marinom je počela slučajno, dok sam surfovala netom u potrazi za nečim što bi mi pomoglo za rast i razvoj mog online dessert shopa. Marina je pre svega neposredna i prijatna osoba koja je tokom naše saradnje davala nesebične savete i smernice od značaja za moj brend, pozicioniranje i vidljivost.

Marina je precizna, koncizna i vrlo odgovorna kad je posao u pitanju. Svaki dogovor je ispoštovan u dogovorenom roku.

Sa tačke gledišta mog slatkog brenda – Čedolina, Marinina i moja saradnja se desila u pravom trenutku, kada je bilo potrebno da se moj mali, porodični biznis izdvoji medju konkurencijom zahvaljući ukusnim delicijama s jedne strane i mojoj profesiji i zanimanju medicinskog biohemicara s druge strane. Tako je nastala, s ponosom mogu reći, više nego prepoznatljiva Dijabet linija slatkiša veoma tražena i poznata medju klijentima.

Toplo preporučujem Marinu kao saradnika, svima koji žele da započnu svoje male, slatke biznise jer ce vam dati značajan feedback i osećaj da ste na pravom putu. Pored toga, uvek cete imati u njoj i osobu koja ce vam pružiti pomoć i nakon završene saradnje tako da ovo nije obicna “one time” ponuda.

Veliki pozdrav za Marinu od Jane i Čedolina